perjantai 25. tammikuuta 2013

Kesäpurjeen iltamat

Päätettiin osallistua Kesäpurjeen iltamiin. Illan tarkoituksena oli koota samanhenkistä porukkaa yhteen ja syödä hyvin. Täytyy sanoa että idea on loistava, varsinkin näin kun ei tunne ketään purjehdusta harrastavaa ja itsekin juuri ja juuri pystyy sanomaan sitä omaksi harrastukseksi. Iltamissa törmäsimme heti purjehduskurssin opettajaan. Tuntui kivalta kun hän tuli moikkaamaan meidät nähtyään. Ei siis varmasti oltu aivan tomppeleita.

Alkupatsasteluiden jälkeen siirryttiin pöytiin istumaan. Päädyttiin Merikapteenin kanssa purjehdusopettajan viereen sekä meitä vähän vanhemman pariskunnan seuraksi. Jäiden rikottua saatiin kuulla hienoja tarinoita Kreikan purjehduksesta sekä Päijänteen kokemuksista. Selvisi että heillä on vene Vuosaaressa. Pieni purjehdusseurakateus iski ja taas on mietinnässä josko sittenkin hakisi jonkun seuran jäsenyyttä.

Merenneito

Merikapteeni haki Vuosaaren urheilukalastajien jäsenyyttä ja laituripaikkaa tammikuun loppupuolella. Venepaikka tulisi olemaan Uutelassa, Kahvila-Kampelan vieressä. Päätöstä jäsenyydestä ja laituripaikasta ei vielä helmikuun ekalla viikolla ole tullut. Odotellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti